Over ons

Welkom op Haarstyler Kopen. Zoals de naam doet vermoeden, kon je hier voorheen haarstylers kopen. Echter hebben wij ons omgebouwd tot een informatie portaal vanwege enkele redenen. Zo is de concurrentie tegenwoordig moordend in de markt van tools als stijltangen, krultangen en andere haarstylers. Omdat wij onze business niet meer goed konden onderhouden met grote spelers als Bol.com, Coolblue en Fonq, hebben we besloten om ons niet meer te richten op de directe verkoop, maar meer op informatievoorziening en indirecte verkoop.

Merk partners

Wij hebben gedurende lange tijd samengewerkt met grote merken in de haar branche, bijvoorbeeld Chi, Remington, Braun en Babyliss. Deze merken staan bekend om hun excellente tools en goede service. Omdat wij nog steeds erg tevreden zijn over deze merken, hebben we besloten om informatie te bieden en je vervolgens door te sturen naar goede en betrouwbare online shops alwaar je het artikel voordelig kunt kopen. Zodoende kun je via ons dus nog steeds voordelig haarstylers kopen, al is het niet meer direct via onze website.

Haarstyler kopen? Haarstylerkopen.nl!

Haarstylers zijn onmisbare tools voor elke vrouw. Ongeacht of je lang, kort, krullend, steil, droog of vet haar hebt, er is altijd een styling tool die je kunt gebruiken om je droomkapsel te creëren. Laat je door onze experts informeren over de laatste trends op het gebied van haarstylers en lees onze tips zodat je ook binnen een handomdraai een mooi en sexy kapsel kunt maken. Wil je elke ochtend de deur uit gaan alsof je nét van de kapper komt? Dan zit je hier goed!