De beste föhn

De beste föhns

Een föhn is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. De goedkopere föhns hebben een minder geavanceerd hitte element, waardoor dit wellicht minder temperatuur-vast is en daarnaast ook wat minder lang mee gaat. Ook qua standen verschillen een goedkope en dure föhn nogal van elkaar. Een duurdere haardroger heeft meestal enkel standen qua hitte en luchtstroom snelheid. Ook heeft een duurder product veelal een koele stand. Dit is vooral handig omdat de haarschubben zich hierdoor sluiten, waardoor er een mooie glans over het haar komt.

Bekende merken föhns

Chi is gewoon hét bekende merk dat door haarstylisten en kappers wordt gebruikt. Doordat het merk alleen maar kwalitatieve onderdelen gebruikt om zijn föhns te maken, zijn het zeer deugdelijke apparaten die wereldwijd gewaardeerd worden. Ook Braun maakt zeer goede haardrogers, die zelfs een prijs hebben binnengesleept voor “Beste Föhn”. In principe zit je al snel goed met een föhn van een merk als Braun, Chi en Remington.

Een goede föhn is het halve werk

Een haardroger van hoge kwaliteit is absoluut het begin van een mooi kapsel. Wanneer je gebruik maakt van een dergelijke föhn om je haar mooi in model te föhnen. Daarom is het beter om meteen een goede föhn aan te schaffen, omdat dit een investering is in de toekomst. Een goede föhn houdt het langer vol en is door de vele opties absoluut een goede aanschaf. Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken wat betreft föhns en haardrogers.

Terug naar overzicht